Select Page

Vermaat Bergingscombinatie

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Ons bedrijf verzorgt in het eigen werkgebied alle bergingswerkzaamheden voor alarmcentrales, overheid, leasemaatschappijen en particulieren alsmede het transport van gestrande voertuigen door heel Nederland en Europa.

Het personeel is voor deze taken opgeleid tot gediplomeerd berger en pechhulpverlener, elke auto is bij ons in veilige handen.

In opdracht van de alarmcentrales kan via “Drive On”, “Logicx”, ”Rentrunner” of ”AVN”  bij ons vervangendvervoer worden ingezet

Berging

Vermaat Bergingscombinatie behandeld in opdracht van alarmmaatschappijen, verzekeraars, importeurs, schadebedrijven, garagebedrijven en particulieren de bergingsopdrachten voor alle soorten voertuigen en tweewielers. 

De werkzaamheden van Vermaat Bergingscombinatie worden uitgevoerd vanaf diverse locaties verdeeld over Zuid-West Nederland, met als hoofdvestiging Hellevoetsluis vanwaar de gebieden door de centralisten worden bediend. 
Heeft u hulp nodig die niet onder uw verzekering valt? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!

Pechhulp, Banden- en Accuservice

Pechhulpverlening is een gespecialiseerd onderdeel binnen Vermaat bergingscombinatie, de monteurs zijn in bezit van uitgebreide kennis en diploma’s. De pechhulp voertuigen zijn uitgerust met apparatuur en gereerdschappen om uw voertuig te kunnen repareren. Helaas is repareren van het voertuig ter plaatse niet altijd mogelijk, dan bieden wij diverse mogelijkheden om u z.s.m. weer de weg op te helpen. 

Vermaat Bergingscombinatie Zuid-West behandeld in opdracht van alarmmaatschappijen, verzekeraars, importeurs, garagebedrijven en particulieren de pechhulp opdrachten voor alle soorten voertuigen. Heeft u hulp nodig die niet onder uw verzekering valt of heeft u geen lidmaatschap bij een pechhulp organisatie? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!

Autotransport

Voor transport van ieder voertuig welke vanwege elke bedenkbare reden niet op eigen kracht van A naar B kunnen, bieden wij Vermaat Bergingscombinatie de mogelijkheid het transport uit te voeren. Het uitvoeren van transportopdrachten kunnen zowel direct als planbaar worden verricht. Vermaat Bergingscombinatie biedt de mogelijkheid om elk voertuig door Nederland en binnen Europa te transporteren. 

Wilt u een prijsopgave voor het transporteren van een voertuig opvragen? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!

Vervangend Vervoer

Kunt u naar aanleiding van pech of schade niet verder met uw voertuig? Dan kunnen de alarmmaatschappijen en verzekeraars ,indien hier recht op is, vervangendvervoer inzetten bij Vermaat Bergingscombinatie.

Diverse maatschappijen stellen op onze locatie’s vervangendvervoer ter beschikking.

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 9:00–17:00
Zaterdag: 11:00–15:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kikkersbloem 8-12, Hellevoetssluis.
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge