Select Page

Berging Vermaat Goes

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Auto takelen Goes

Moet u auto’s wegtakelen voor uzelf of uw bedrijf? Dan zit u bij ons goed! Wij van Vermaat Bergingscombinatie bieden autoberging in Goes! Wij zijn bij verschillende garagebedrijven, importeurs, verzekeraars, schadebedrijven, alarmmaatschappijen en particulieren een bekend bedrijf. Door gebruik te maken van onze autoberging bij ons in Goes, profiteert u van onze goede responsiviteit tegen een voordelige prijs! Meer bedrijven maken gebruik van onze autoberging in Goes, hierdoor hebben zij een zorg minder en kunnen ze zich focussen op waar ze goed in zijn. Heeft u nog vragen? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of via het contactformulier op onze site. Ervaar nu de voordelen van onze service zelf. Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

Pechhulp Goes

Met pech langs de weg is natuurlijk een vervelende situatie, waar u zo spoedig mogelijk een oplossing voor wilt vinden. Vermaat Bergingscombinatie helpt u graag met onze service: pechhulp in Goes! Onze vakkundige monteurs zijn gediplomeerd voor dit soort klussen. Zij zijn volledig uitgerust met gereedschap en apparatuur om u pechhulp in Goes te verlenen Mocht u in uw huidige voertuig niet verder kunnen, dan hebben wij snel vervangend vervoer voor u geregeld, zodat u weer snel de weg op kunt. Wij helpen verschillende verzekeraars, alarmcentrales en importeurs met pechhulp in Goes. Geïnteresseerd? Bel ons en ontdek de mogelijkheden!

Autotransport Goes

Moet u een voertuig naar een andere bestemming vervoeren, maar heeft u hier de middelen of tijd niet voor? Geen probleem! Vermaat Bergingscombinatie is gespecialiseerd in autotransport in Goes! Wij komen op afspraak of direct. Bij onze medewerkers is elk voertuig in veilige handen! Mocht u uw voertuig nu binnen Nederland of binnen Europa willen transporteren, Vermaat Bergingscombinatie helpt u graag! Wij hebben veel ervaring met autotransport in Goes en zijn wijken niet af voor een uitdaging. Wilt uw autotransport in Goes aan ons overlaten, maar heeft u nog een aantal vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze site of via de telefoon!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

8 + 1 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge