Select Page

Berging Vermaat Hellevoetsluis

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Auto Wegtakelen Hellevoetsluis

Moet u voor uzelf of voor uw bedrijf auto’s wegtakelen? Dan kunt u terecht bij Vermaat Bergingscombinatie in Hellevoetsluis! Wij zijn bekend bij verschillende verzekeraars, alarmmaatschappijen, schadebedrijven, garagebedrijven, importeurs en particulieren. Door gebruik te maken van onze autoberging in Hellevoetsluis, profiteert u van onze uitstekende dienstverlening tegen een eerlijke prijs! Meer bedrijven ervaren de voordelen van het takelen van auto’s door Auto Berging Vermaat in Hellevoetsluis, zij hebben hierdoor een klus minder en kunnen zich beter inzetten in hun onderneming. Met vragen kunt u ons telefonisch en via het contactformulier op onze site bereiken. Ontdek zelf de mogelijkheden die onze service voor u kan meebrengen en neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 Pechhulp Hellevoetsluis

Niemand zit te wachten op autopech. Dit is een vervelende situatie, waar u zo snel mogelijk weer uit wilt komen. Vermaat Bergingscombinatie helpt u graag hiermee en biedt u pechhulp in Hellevoetsluis! Onze monteurs beschikken over een diploma voor dit soort klussen. Zij hebben alle gereedschap en apparatuur die nodig is om pechhulp in Hellevoetsluis te verlenen en brengen u weer snel op weg. Als u in uw huidige voertuig niet meer vooruit kunt, regelen wij spoedig vervangend vervoer voor u, zodat u weer veilig en snel op weg kunt. Verschillende alarmcentrales, verzekeraars en garagebedrijven maken al gebruik van onze pechhulp in Hellevoetsluis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Autotransport Hellevoetsluis

Moet u een voertuig van A naar B vervoeren, maar heeft u hier geen tijd voor? Geen zorgen! Vermaat Bergingscombinatie verzorgt graag al uw autotransport in Hellevoetsluis!Dit kan op afspraak of direct. Elk voertuig is bij onze vakkundige medewerkers in veilige handen! Ook als het voertuig elders in Europa geleverd moet worden, staat Vermaat Bergingscombinatie voor u klaar! Wij zijn zeer ervaren met autotransport in Hellevoetsluis en zijn klaar voor elke klus. Heeft u interesse in het gebruik maken van onze autotransportservice in Hellevoetsluis, maar wilt u nog het een en ander over onze service weten? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

1 + 10 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge