Select Page

Berging Vermaat Middelharnis

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Bent u op zoek naar snelle pechhulp in Middelharnis en omgeving? Dan bent u bij Auto Berging Vermaat aan het juiste adres! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging, uw betrouwbare adres om te helpen met autopech. Wij staan ook wel bekend als de beste berging van Zuid-Holland.

Autoberging Middelharnis

Vermaat Bergingscombinatie behandelt de bergingsopdrachten voor alle soorten voertuigen en tweewielers in Middelharnis en omgeving. Wanneer u hulp nodig heeft die niet onder uw verzekering valt, staat auto berging van Vermaat 24/7 voor u klaar. Dus wilt u een auto laten wegtakelen in Middelharnis, neem contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

Pechhulp Middelharnis

Staat u langs de kant van de weg met autopech in Middelharnis en omgeving? Neem dan contact op met Vermaat bergingscombinatie. Wij zijn gespecialiseerd in pechhulpverlening en al onze monteurs beschikken over uitgebreide kennis en diploma’s. Om uw voertuig te kunnen repareren, zijn onze pechhulp voertuigen uitgebreid uitgerust met diverse gereedschappen en apparatuur.  In het geval dat uw voertuig niet ter plaatse gerepareerd kan worden bieden wij diverse mogelijkheden om u zo snel mogelijk weer de weg op te helpen.

Autotransport Middelharnis

Vermaat Bergingscombinatie helpt u ook wanneer u niet op eigen kracht uw voertuig van A naar B kunt vervoeren vanuit Middelharnis en omgeving. Wij zijn bereid om ieder voertuig te transporteren door Nederland en binnen heel Europa. Daarnaast staan wij klaar voor transportopdrachten op afspraak, maar ook wanneer u direct hulp nodig heeft biedt Vermaat Bergingscombinatie de geschikte transporthulp. Voor een prijsopgave voor het transporteren van uw voertuig kunt u contact met ons opnemen via het alarmnummer +31 (0)181 393753.

Vervangend vervoer

Bevindt u zich in een situatie in Middelharnis of omgeving waarbij de pech of schade aan uw voertuig te groot is waardoor u niet verder kunt met uw voertuig? Dan kan vervangend vervoer ingezet worden bij Vermaat Bergingscombinaties door de alarmmaatschappijen en verzekeraars (indien hier recht op is). Indien u geen lidmaatschap bij een pechhulp organisatie hebt of wanneer de hulp die u nodig heeft niet onder uw verzekering valt kunt u 24/7 contact met ons opnemen via het alarmnummer +31 (0)181 393753

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

7 + 5 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge