Select Page

Berging Vermaat Oude-Tonge

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Auto’s takelen Vermaat Oude-Tonge

Heeft u pech met uw voertuig en bent u opzoek naar snelle pechhulp in Oude-Tonge en omgeving? Dan is auto berging van Vermaat de beste keuze voor u! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging en staan bekend als de beste berging van Zuid-Holland. Wij zijn uw betrouwbare adres om te helpen met auto’s wegtakelen.  Vermaat Bergingscombinatie behandelt de bergingsopdrachten voor alle soorten voertuigen en tweewielers in Oude-Tonge en omgeving. Heeft u hulp nodig die niet onder uw verzekering valt? Neem dan contact op met ons alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij staan 24/7 voor u klaar.

 

 

 

 

 

Pechhulp Oude-Tonge

Staat u met autopech stil aan de kant van de weg in Oude-Tonge en omgeving? Neem dan contact op met Vermaat bergingscombinatie. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in berging maar ook in pechhulpverlening. Daarnaast beschikken al onze monteurs over uitgebreide diploma’s en kennis die ze graag voor u toepassen. Wij maken gebruik van professionele pechhulp voertuigen die uitgebreid zijn uitgerust met divers apparatuur en gereedschappen. Mocht het zo zijn dat uw voertuig niet ter plaatse gerepareerd kan worden dan bieden wij verschillende mogelijkheden om u zo snel mogelijk weer de weg op te helpen.

Autotransport Oude-Tonge

Heeft u hulp nodig met het transporteren van uw voertuig? Dan staat Vermaat Bergingscombinatie voor u klaar! Wij helpen u graag wanneer u niet op eigen kracht uw voertuig van A naar B kunt vervoeren vanuit Oude-Tonge en omgeving. Wij staan klaar voor transport klussen zowel in Nederland als binnen heel Europa. U kunt een afspraak maken voor een transportopdracht, maar ook wanneer u direct hulp nodig heeft bieden wij de geschikte transporthulp. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken of wilt u graag een prijsopgave? Neem dan contact met ons op via het alarmnummer +31 (0)181 393753.

Vervangend vervoer Oude-Tonge

Is de schade aan uw voertuig te groot zodat u niet verder kunt en bevindt u zich in Oude-Tonge of omgeving? Neem dan contact op met Vermaat Bergingscombinaties. Uw alarmmaatschappij of verzekeraar kan vervangend vervoer regelen dat ingezet wordt door Vermaat Bergingscombinaties. Indien u niet beschikt over een lidmaatschap bij een pechhulp organisatie of wanneer de hulp die u nodig heeft niet onder uw verzekering valt kunt u 24/7 contact met ons opnemen via het alarmnummer +31 (0)181 393753

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

3 + 14 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge