Select Page

Berging Vermaat Spijkenisse

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu


Auto’s takelen Vermaat Spijkenisse

Staat u langs de kant van de weg met pech en bent u opzoek naar snelle pechhulp in Spijkenisse en omgeving? Maak dan gebruik van de uitstekende service van Vermaat Bergingscombinatie. Wij zijn uw betrouwbare adres om te helpen met autopech. Wij bieden 24/7 service en wij staan klaar voor elke uitdaging. Daarnaast staan wij ook wel bekend als de beste berging van Zuid-Holland. Wij kunnen alle soorten voertuigen en tweewielers wegtakelen in Spijkenisse en omgeving. Indien u hulp nodig heeft die niet onder uw verzekering valt kunt u contact opnemen via ons alarmnummer +31 (0)181 393753.

 

 

 

 

 

Pechhulp Spijkenisse

Heeft u autopech in Spijkenisse of omgeving en bent u op zoek naar hulp? Neem dan contact op met Vermaat bergingscombinatie, wij staan 24/7 voor u klaar. Wij zijn naast berging ook gespecialiseerd in pechhulpverlening. Daarnaast zijn alle onze monteurs voorzien van uitgebreide diploma’s en kennis die ze graag voor u toepassen. Om uw voertuig juist te kunnen repareren maken wij gebruik van professionele pechhulp voertuigen die uitgebreid zijn uitgerust met divers apparatuur en gereedschap. Mocht het zo zijn dat uw voertuig niet ter plaatse gerepareerd kan worden dan bieden wij verschillende mogelijkheden om u zo snel mogelijk weer de weg op te helpen. Wij bieden service tot het laatste moment.

Autotransport Spijkenisse

Vermaat bergingscombinatie helpt u ook met het transporteren van uw voertuig. Wanneer u niet op eigen kracht uw voertuig van A naar B kunt transporteren van uit Spijkenisse of omgeving biedt Vermaat Bergingscombinatie een helpende hand. Wij transporteren voertuigen zowel in Nederland als binnen heel Europa. U kunt een afspraak maken voor een transportopdracht, maar ook wanneer u direct hulp nodig heeft bieden wij de geschikte transporthulp. Wilt u graag een prijsopgave voor uw transportopdracht? Neem dan contact met ons op via het alarmnummer +31 (0)181 393753.

Vervangend vervoer Spijkenisse

Bevindt u zich in Spijkenisse of omgeving en kunt u niet verder in uw voertuig omdat de schade te groot is? Dan is Vermaat Bergingscombinaties de perfecte oplossing. Uw verzekeraar of alarmmaatschappij kan vervangend vervoer regelen dat ingezet wordt door Vermaat Bergingscombinaties. Indien u geen lidmaatschap hebt bij een pechhulp organisatie of wanneer de hulp die u nodig heeft niet onder uw verzekering valt kunt u 24/7 contact met ons opnemen via het alarmnummer +31 (0)181 393753

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

8 + 14 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge