Select Page

Berging Vermaat Stellendam

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Autoberging Stellendam

Moet u ergens auto’s wegtakelen voor uzelf of voor uw bedrijf? Dan bent u bij Vermaat Bergingscombinatie aan het juiste adres, wij zorgen voor autoberging in Stellendam en omstreken. Bij verschillende garagebedrijven, importeurs, verzekeraars, schadebedrijven, alarmmaatschappijen en particulieren zijn wij een bekend bedrijf. Door gebruik te maken van onze auto takelservice in Stellendam profiteert van een uitstekende service tegen een voordelige prijs. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte voor onze autobergingsservice in Stellendam? Neem telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in op de website.

 

 

 

 

 

Pechhulp Stellendam

Niemand wil langs de kant van de weg staan met autopech. Dit is een uiterst vervelende situatie die u zo snel mogelijk op wilt lossen. Vermaat Bergingscombinatie helpt u graag op weg met onze pechhulp in Stellendam. Onze pechhulp voertuigen zijn uitgerust  met apparatuur en gereedschap zodat we het defect zo snel mogelijk kunnen repareren, onze monteurs hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer onderweg bent. Wij staan 24/7 voor uw klaar, bel ons alarmnummer voor pechhulp in Stellendam. Helaas is het niet altijd mogelijk om uw voertuig ter plaatse te repareren. We  denken dan graag met u mee naar een passende oplossing, zoals vervangend vervoer. Verschillende alarmcentrales, verzekeraars en garagebedrijven maken al gebruik van onze pechhulp in Stellendam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, wij helpen u graag met iedere uitdaging.

Autotransport Stellendam

Moet u een voertuig van A naar B vervoeren omdat deze niet meer op eigen kracht kan rijden? Geen probleem. Vermaat Bergingscombinatie zorgt voor het autotransport in Stellendam. Uw transportopdracht kan direct of op afspraak uitgevoerd worden. Elk voertuig kan binnen Europa getransporteerd worden en is bij onze vakkundige medewerkers in goede handen. Geen klus is te moeilijk voor Vermaat Bergingscombinatie. Heeft u interesse en wilt u gebruik maken van onze autotransportservice in Stellendam, neem contact met ons op. U kunt ook vooraf een prijsopgave aanvragen over het transport van een voertuig. Wij staan klaar voor iedere uitdaging.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

12 + 7 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge