Select Page

Berging Vermaat Terneuzen

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Auto Berging Vermaat Terneuzen

Bij Vermaat Bergingscombinatie bent u aan het juiste adres voor pech langs de weg of het transporteren van een auto. Wij staan klaar voor iedere uitdaging en zijn 24/7 bereikbaar. We helpen u graag zo snel mogelijk de weg weer op.

Pechhulp Terneuzen

Staat u in Terneuzen en omgeving met pech langs de weg? Ontzettend vervelend. Vermaat Bergingscombinatie is gespecialiseerd in pechhulpverlening in Terneuzen en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer verder kan. Onze voertuigen zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur. Helaas is het niet altijd mogelijk om het voertuig ter plaatse te repareren, dan hebben we diverse mogelijkheden om u verder te helpen. Dus heeft u pechhulp in Terneuzen en omstreken nodig? Neem contact op met Vermaat Bergingscombinatie.

 

 

 

 

 

 

 

Vervangend Vervoer Terneuzen

Voor vervangend vervoer in Terneuzen kunt u ook terecht bij Vermaat Bergingscombinatie. Wij werken met verschillende alarmcentrales, verzekeraars en garagebedrijven. Indien u geen pechhulp lidmaatschap heeft of wanneer de hulp die u nodig heeft niet onder de verzekering valt kunt u 24/7 contact opnemen met onze alarmcentrale.

Autotransport Terneuzen

Moet u een voertuig vervoeren van A naar B, maar weet u niet hoe u dit het best kan regelen? Geen zorgen, Vermaat Bergingscombinatie helpt u met alle soorten autotransport in Terneuzen. Hier kunt u een afspraak voor maken maar transporteren is ook direct mogelijk. U kunt bij Vermaat Bergingscombinatie ieder voertuig laten transporten binnen Europa. Onze autotransportservice in Terneuzen staat klaar voor iedere uitdaging. Met ons jarenlange ervaring is geen klus te moeilijk. Heeft nog vragen over autotransport? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee.

Auto’s wegtakelen Terneuzen

Voor het wegtakelen van auto’s in Terneuzen bent u ook bij Vermaat Bergingscombinatie aan het juiste adres. U kunt particulier of voor uw bedrijf auto’s bergen bij Vermaat. Wij zijn bij diverse garagebedrijven, importeurs, verzekeraars, schadebedrijven, alarmmaatschappijen en particulieren een bekend bedrijf. Door gebruik te maken van autoberging in Terneuzen krijgt u de beste service tegen een fijne prijs. Wilt u graag nog meer informatie over het takelen van voertuigen in Terneuzen? Neem contact met ons op.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

2 + 3 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge