Select Page

Berging Vermaat Zierikzee

Wij van Vermaat Bergingscombinatie staan altijd voor u klaar. Van pech langs de weg tot het transporteren van een kapotte auto. Wij helpen u graag de weg weer op.

Alarmnummer: 0181-393753

24/7 bereikbaar
Bel nu

Auto Berging Vermaat Zierikzee

U kunt terecht bij Vermaat Bergingscombinatie in Zierikzee voor pech langs de weg, het transporteren van een auto of het bergen van voertuigen. U kunt ons 24/7 bereiken via het alarmnummer en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Met onze jarenlange ervaring is geen uitdaging te moeilijk.

Auto’s takelen Zierikzee

Moet u een of meerder voertuigen wegtakelen in Zierikzee? Dan bent u bij Vermaat Bergingscombinatie aan het juiste adres. Wij zijn bij verschillende garagebedrijven, importeurs, verzekeraars, schadebedrijven, alarmmaatschappijen en particulieren een bekend bedrijf. Wij takelen alle soorten voertuigen en tweewielers voor particulieren en bedrijven. Neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Pechhulp Zierikzee

Pech langs de weg is altijd vervelend. Vermaat Bergingscombinatie staat 24/7 voor u klaar met de pechhulp in Zierikzee om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Wij zijn gespecialiseerd in pechhulpverlening in Zierikzee en zijn 24/7 bereikbaar. Onze voertuigen zijn uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur om uw voertuig te repareren. Wanneer reparatie ter plaatse niet mogelijk is regelen we vervangend vervoer zodat u veilig verder kan. Wij regelen de reparatie van uw auto. Wij werken samen met verschillende alarmmaatschappijen en verzekeraars indien u hier recht op heeft. Neem contact op met Vermaat Bergingscombinatie voor pechhulp in Zierikzee.

Autotransport Zierikzee

Vermaat Bergingscombinatie helpt u graag met alle soorten autotransport in Zierikzee. Wij transporten alle mogelijke voertuigen van A naar B. Wij verzorgen autotransport binnen Europa. De transportopdracht zijn direct uit te voeren maar u kunt hier ook een afspraak voor maken. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ieder voertuig gemakkelijk transporteren en is geen uitdaging te groot. Uw voertuig is bij Vermaat Bergingscombinatie in goede handen. Wilt u gebruik maken van de autotransportservice in Zierikzee maar heeft u nog een aantal vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon. Wij helpen u graag.  

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een onderwerp? Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Wij zullen dan z.s.m. een reactie geven of contact met u opnemen.

Vermaat Bergingscombinatie contact fprm

4 + 5 =

Gegevens

Openingstijden

info@bczw.nl

0181-322470

Maandag—vrijdag: 8:00–18:00
Zaterdag: 10:00–14:00
Zondag: Gesloten

Adressen

Hoofdvestiging

kickers bloem 8-12, Hellevoetssluis .
Postcode – 3225LM

Vestiging Oude-Tonge

Stationsweg 2
3255 BL Oude-Tonge